‹‹ Back to the Bugs
Posts: 4  
Users visited: 8  
Search this topic:  


SSM
Abandoned

Posts: 217
From: Iran

  26.08.2012 at 16:16
I used to add members by going to their profiles (band profiles I mean) and clicking on "Add members" and the rest. But now I can't just add new ones.
Actually, when I click on the "Add new" in "Musician" section, it won't open the new musician section.
Instead, I'll be redirected to some Java script, like the following line:
"javascript:show('newmember1'); show('newmember2'); show('newmember3'); show('newmember4'); show('oldmember'); new_lineup_name.value=old_lineup_name.value"

I have to add, it was working fine a week ago and before that.
SSM
Abandoned

Posts: 217
From: Iran

  26.08.2012 at 16:46
Written by Guest on 26.08.2012 at 16:24

Written by SSM on 26.08.2012 at 16:16

I used to add members by going to their profiles (band profiles I mean) and clicking on "Add members" and the rest. But now I can't just add new ones.
Actually, when I click on the "Add new" in "Musician" section, it won't open the new musician section.
Instead, I'll be redirected to some Java script, like the following line:
"javascript:show('newmember1'); show('newmember2'); show('newmember3'); show('newmember4'); show('oldmember'); new_lineup_name.value=old_lineup_name.value"

I have to add, it was working fine a week ago and before that.

Do you think this http://www.metalstorm.net/forum/topic.php?topic_id=39851 is the same problem?

Anyway, I haven't experienced such problems, so it's a bit weird situation.


I've read that topic before writing mine. No, it's different I think.
If you want to experience my problem, just go here and click on "add new".
Usually, this problem happens when you middle click on this kind of links/scripts. But this time it happens when I left click which is weird.
Sjuk
Lord Of Jörg

Posts: 71

Age: 25
From: France

  26.08.2012 at 18:51
I've got the same issue with Firefox (v 14.0.1). It seems to be working with Internet Explorer (v 9). I didn't try with other browsers.
SSM
Abandoned

Posts: 217
From: Iran

  26.08.2012 at 20:53
Written by Sjuk on 26.08.2012 at 18:51

I've got the same issue with Firefox (v 14.0.1). It seems to be working with Internet Explorer (v 9). I didn't try with other browsers.


It was working fine with Firefox a week ago... but you're right, Chrome and IE works fine in this situation.

Advertise on Metal Storm


Login or register to post here.



Similar topics

Forum Topic Similarity Started
Bugs Bug with adding similar bands 6 01.03.2011 by Xim
Bugs Edits for invisible bands only? 6 12.12.2011 by
News Neuraxis - New Members For Upcoming Shows 4.5 29.10.2009 by thesabbathfan
Extreme metal forum Searching for new black/death metal bands. 4.5 07.03.2012 by darkgoddess666
News Kahtmayan - Two Members Out, Audition For New Members 4.5 13.07.2013 by Boxcar Willy